De zonden van de ECB: Inflatie, geldschandalen en eindeloos financieel krediet door de Europese Centrale Bank (Paperback)

De zonden van de ECB: Inflatie, geldschandalen en eindeloos financieel krediet door de Europese Centrale Bank By Real News Books Cover Image
$15.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


De ECB heeft niets goeds in de zin, en dit boek onthult al hun vuile geheimen

Dit boek is niet alleen een fascinerend boek, maar ook een vernietigende aanklacht tegen de Europese Centrale Bank. Het trekt het gordijn open van de vele geldschandalen en financi le kredietdebacles die de instelling de afgelopen jaren hebben geteisterd.

De Europese Centrale Bank (ECB) is de afgelopen jaren verwikkeld geweest in een aantal controverses, van beschuldigingen van witwaspraktijken tot bezorgdheid over haar aanpak van de financi le crisis in de eurozone. Misschien wel de meest vernietigende kritiek op de ECB is dat zij er niet in is geslaagd de inflatie aan te pakken, wat voor veel mensen in Europa tot economische ontberingen heeft geleid. Sinds de oprichting van de ECB in 1998 zijn de inflatiecijfers gestaag gestegen, en hoewel de bank een aantal maatregelen heeft genomen om te proberen de prijzen omlaag te brengen, zijn die tot nu toe niet succesvol geweest. Bovendien is de ECB ervan beschuldigd tijdens de crisis roekeloos financieel krediet te hebben verstrekt aan banken en andere financi le instellingen, zonder naar behoren na te gaan of zij het zich konden veroorloven het krediet terug te betalen. Als gevolg daarvan is de ECB onder vuur komen te liggen van zowel politici als het grote publiek.

Als u boos bent over de manier waarop de ECB met ons geld is omgesprongen, dan is dit het boek voor u. Het geeft u alle feiten en cijfers die u nodig hebt om uw stem te laten horen. En misschien inspireert het u wel om in actie te komen en verandering te eisen van onze corrupte financi le instellingen.

Koop vandaag nog uw exemplaar van De Zonden van de ECB

Product Details
ISBN: 9789493311145
ISBN-10: 9493311147
Publisher: Real News Books
Publication Date: September 24th, 2022
Pages: 124
Language: Dutch