Noua abordare a gatitului anti-inflamator 2023: Alimente pentru a reduce inflamatia si a imbunatati sanatatea (Paperback)

Noua abordare a gatitului anti-inflamator 2023: Alimente pentru a reduce inflamatia si a imbunatati sanatatea By Valentina Ionescu Cover Image
$39.45
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Acesta carte de bucate ofera o noua abordare a gatitului anti-inflamator. Inflamatia cronica poate duce la aparitia unor probleme de sanatate precum obezitatea, diabetul si bolile cardiovasculare.


Prin urmare, este important sa se ia masuri pentru a reduce inflamatia prin alimentatie.


Cartea prezinta o varietate de retete care au ca scop reducerea inflamatiei si imbunatatirea sanatatii, prin utilizarea unor alimente anti-inflamatoare precum fructele si legumele, uleiul de masline, pestele, semintele si nuci.


De asemenea, cartea ofera informatii despre beneficiile si proprietatile alimentelor anti-inflamatoare, astfel incat sa puteti intelege cum sa le combinati pentru a obtine cele mai bune rezultate.


Descoperiti noi modalitati de a gati cu alimente anti-inflamatoare prin achizitionarea acestei carti de bucate si imbunatatiti-va starea de sanatate.

Product Details
ISBN: 9781837525393
ISBN-10: 1837525390
Publisher: Valentina Ionescu
Publication Date: January 16th, 2023
Pages: 222
Language: Romanian