Langzaam garen 2023: Ontdek hoe eenvoudig het is om smaakvolle en gezonde gerechten te bereiden met een slowcooker (Paperback)

Langzaam garen 2023: Ontdek hoe eenvoudig het is om smaakvolle en gezonde gerechten te bereiden met een slowcooker By Nynke de Jong Cover Image
$41.11
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Met de drukte van alledag kan het soms moeilijk zijn om tijd te vinden voor het bereiden van een gezonde en smaakvolle maaltijd. Maar met de hulp van een slowcooker hoeft dat niet meer zo te zijn. In Langzaam garen: de geheimen van de perfecte maaltijd leert u hoe eenvoudig het is om uw favoriete gerechten te bereiden met behulp van deze praktische keukenhulp. Van sappige stoofschotels tot heerlijke soepen en van romige pastas tot smakelijke desserts, alles is mogelijk met een slowcooker.


Met duidelijke stap-voor-stap instructies en handige tips, leert u hoe u de juiste ingredi nten kiest, hoe u de slowcooker op de juiste manier gebruikt en hoe u de gerechten afmaakt voor een optimale smaak. Bovendien zijn alle recepten gezond en gevarieerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dieet.


Dit boek is de perfecte gids voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en smaakvolle manier om maaltijden te bereiden. Met Langzaam garen: de geheimen van de perfecte maaltijd kunt u genieten van heerlijke gerechten zonder veel tijd te besteden aan het koken.

Product Details
ISBN: 9781837524884
ISBN-10: 1837524882
Publisher: Nynke de Jong
Publication Date: January 13th, 2023
Pages: 222
Language: Dutch