Mediterrán Étel 2022: Kedvezményes És ÍzlŐ Receptek Hogy Meglepji Vendégeit (Paperback)

Mediterrán Étel 2022: Kedvezményes És ÍzlŐ Receptek Hogy Meglepji Vendégeit By Zita Antal Cover Image
$45.22
Backordered

Description


Szeretn l sok finom mediterr n receptet megismerni?

Ha igen, olvass tov bb...


A mediterr n trend tele van v gtelen l eg szs ges, friss 's zletes telekkel. B r bizonyos t pus sszetevőkre nagyobb a hangs ly, egyik sem kiz rt. Azok, akik mediterr n trendet folytatnak, lvezhetik az ltaluk szeretett teleket, mik zben rt kelik, hogy a legfrissebb, legeg szs gesebb telek milyen j k lehetnek.


Nincsenek kieg sz tők vagy kifejezetten csomagolt lelmiszerek, amelyeket v's rolni kell, 's sz mos l tfontoss g sszetevőt kell t rolnia. rdemes olyan helyeket is felfedezni, ahol a legeg szs gesebb 's legfrissebb z lds gek, tenger gy m lcsei 's gy m lcs k forr sait tal lhatja meg.


A mediterr n di t ra val t ll's fők nt arr l sz l, hogy fel kell k sz lni egy j tkez si m dra, az telekhez val hozz ll's t a j tkez's 's a j t rsas g r mteli elv r's v 's megbecs l's v alak tva. Ez olyan, mint a gondolkod sm d, mint b rmi m's, ez rt szeretn egyes teni a k rnyezet t, hogy gyorsan alkalmazkodhasson a mediterr n letm dhoz.


A mediterr n di t's letm d gyakorl sa olyan egyszerű lehet, mint kivenni a minős gi teleket, hogy alaposan meg zlelje az teleit, vagy ell togatni n h ny helyi piacra, hogy megn zze k n latuk frissess g t 's rait.


Fogja meg a p ld ny t most

Product Details
ISBN: 9781837523139
ISBN-10: 1837523134
Publisher: Zita Antal
Publication Date: September 2nd, 2022
Pages: 222
Language: Hungarian