ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΓΙΕΙΝ Smoothie ΓΙΑ ΑΡΧΑΡ&#921 (Paperback)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΓΙΕΙΝ Smoothie ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙ By Κυριακ&#94 Cover Image
$42.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Οι πιο εύκολες συνταγές για Smoothie 2023

Νόστιμες συνταγές για Smoothie για γρήγορη απώλεια βάρους, αντιγήρανση, καλή υγεία και αποτοξίνωση, εύκολο ημερήσιο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε φυσικά

Νόστιμες συνταγές smoothie με θρεπτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας

Τα smoothies μείωσης βάρους που μετατρέπουν το σώμα σας σε μια υπερ-αποδοτική μηχανή καύσης λίπους μπορούν να αναμειχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.


Τα προσεκτικά επιλεγμένα smoothies σε αυτό το εγχειρίδιο θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας, να τονώσετε και να ορίσετε τους μύες σας και να απενεργοποιήσετε τα γονίδια που προκαλούν αποθήκευση λίπους και διάφορα χρόνια προβλήματα υγείας.

Το smoothie που ενισχύει τον μεταβολισμό θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της προπόνησής σας και φυσικά να αυξήσετε τα αποτελέσματα απώλειας βάρους.


Θα ανακαλύψετε μέσα

 Mouth-watering Recipes --- με τις καλύτερες συνταγές που είναι ισορροπημένες και προσανατολισμένες στην απώλεια βάρους και την αποτοξίνωση

 Συμβουλές και κόλπα --- για να βοηθήσετε τον προγραμματισμό και τη βάση γνώσεών σας στην κατανόηση των βασικών.

 Χρήσιμα στοιχεία--- σχετικά με τη σημασία της αλκαλικότητας στο σώμα και τις σημαντικές διεργασίες της.

 Πρόγραμμα γεύματος Smoothie--- Θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και υγιείς καθώς ακολουθείτε εύκολα έναν τρόπο ζωής με smoothie.


Αν ψάχνετε για νόστιμα smoothies χωρίς ζάχαρη, γλουτένη και γαλακτοκομικά, επιλέξτε αυτά τα smoothies αδυνατίσματος που είναι γεμάτα με φυτικές ίνες και συστατικά ολόκληρων τροφίμων για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δίαιτά σας μετά τις διακοπές.

Product Details
ISBN: 9781805427360
ISBN-10: 1805427369
Publisher: Not Avail
Publication Date: January 16th, 2023
Pages: 218
Language: Greek, Modern (after 1453)