Cuina Sous Vide 2023: Descobreix la tècnica de cocció sous vide i aprèn a preparar plats deliciosos i tendres com mai abans (Paperback)

Cuina Sous Vide 2023: Descobreix la tècnica de cocció sous vide i aprèn a preparar plats deliciosos i tendres com mai abans By Lucia Borras Cover Image
$39.87
Usually Ships in 1-5 Days

Description


La t cnica de cocci sous vide 's una de les m's innovadores i efectives per aconseguir plats tendres i suculents. Aquest llibre de receptes t'ensenyar tot el que necessites saber per dominar aquesta t cnica i sorprendre als teus convidats amb plats deliciosos.


Les receptes's n variades i van des de les m's senzilles fins a les m's sofisticades, amb ingredients que van des de la carn fins als fruits de mar i les verdures. El llibre tamb inclou informaci sobre les t cniques de preparaci i cuina, aix com consells per aconseguir els millors resultats.


Siguis un professional de la cuina o simplement un aficionat que busca experimentar amb noves t cniques, aquest llibre et guiar pas a pas en el meravell's m n de la cuina sous vide.

Product Details
ISBN: 9781783811151
ISBN-10: 1783811153
Publisher: Lucia Borras
Publication Date: February 19th, 2023
Pages: 216
Language: Catalan