Sous-Vide Koken 2023: Ontdek de Magie van Sous-Vide Koken (Paperback)

Sous-Vide Koken 2023: Ontdek de Magie van Sous-Vide Koken By Olivier Post Cover Image
$42.27
Usually Ships in 1-5 Days

Description


Sous-vide koken is de ultieme techniek voor iedereen die op zoek is naar perfectie in hun gerechten. Door voedsel te bereiden in een waterbad op een constante, lage temperatuur, worden smaken en texturen behouden en ontstaat er een unieke culinaire ervaring. In dit kookboek ontdek je de magie van sous-vide koken en leer je hoe je heerlijke en smaakvolle gerechten kunt maken in je eigen keuken.


Of je nu een beginner bent of een ervaren kok, dit boek biedt een uitgebreide gids voor sous-vide koken. Van mals vlees tot knapperige groenten en van zachte vis tot perfecte eieren, dit boek biedt een scala aan recepten die gebruik maken van de sous-vide techniek. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, met duidelijke instructies en handige tips voor het bereiden van het gerecht.


Daarnaast bevat dit boek een uitgebreide inleiding over de sous-vide techniek, inclusief informatie over de benodigde apparatuur en ingredi nten. Leer hoe je de temperatuur en kooktijd instelt en ontdek hoe je een maaltijd perfect afwerkt met verschillende technieken zoals grillen en bakken.


Sous-vide koken is de toekomst van het koken en met dit boek leer je de kunst van sous-vide koken op een toegankelijke manier. Klaar om je culinaire horizon te verbreden en perfectie in elk gerecht te bereiken? Haal dan snel dit boek in huis en ontdek de magie van sous-vide koken


Product Details
ISBN: 9781783810666
ISBN-10: 1783810661
Publisher: Olivier Post
Publication Date: February 14th, 2023
Pages: 222
Language: Dutch